Informatie over de toegang en het verlaten van de ijsbaan Kardinge

De Langebaan.

De controleur is een half uur voor de aanvang van de training tot een half uur na het einde van de training aanwezig. Het kan zijn dat de controleur gedurende de training enkele minuten afwezig is. Het poortje is dan gesloten, dan even geduld graag!

Tevens een dringend verzoek om op maandag, woensdag en vrijdag graag VÓÓR 20.10 uur de baan door het poortje te verlaten. De recreanten moeten dan naar binnen en het is niet mogelijk dat tegelijkertijd te doen.

Op de zaterdagmiddag gaat de Jeugd met hun begeleider naar binnen. Als iedereen binnen is, kan de begeleider indien nodig de baan weer verlaten. Ook hier dan het verzoek: graag even geduld tot iedereen naar binnen is!

De trainingskaarten moeten volledig zijn ingevuld, voorzien van een pasfoto en in een plastic hoesje of geseald, zodat het leesbaar blijft voor de controleur.
Proefkaarten dienen te zijn voorzien van Naam, Leeftijd, Naam van de Vereniging en de datum van de eerste training.

Voor de Marathon.

Op woensdag moet ook de marathonjury VÓÓR 20.10 uur door het poortje de baan verlaten. Lukt dit niet dan kunnen Juryleden een pasje bij de Balie aanvragen die ze het gehele seizoen kunnen gebruiken.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.