In memoriam Tom Houx, schaatsenrijder STV Eemsmond maandagavondgroep

Zo maar een berichtje in de krant: Motorrijder uit Zuidlaarderveen op nat wegdek uitgegleden. Dan blijkt het even later Tom te zijn die we nooit meer op de ijsbaan zullen zien. Er gaat in hem geen groot schaatskampioen verloren maar wat een plezier om met Tom in een groep te schaatsen. Intensief bezig met zijn sport, hij wilde zich verbeteren en dat dan in praktijk brengen, leverde hem zichtbaar veel genoegen op. Prestaties helemaal niet belangrijk maar wel stiekem iemand er op een onderling wedstrijdje afrijden en daar dan van genieten, dat was Tom.

We missen hem,

De Eemsmondkanjers:

Anja, Eddy, Frans, Gerben, Jacob, Jendrik, Johan, Koen, Linus, Marten, Rik.

Tom Houx† (derde van links, met rode muts)

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.