Bericht van Kardinge.

Beste schaatsvereniging,

Op woensdag 4 november zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt. Helaas betekent dit voor ons dat de zwembaden gesloten zijn, maar gelukkig heeft de veiligheidsregio besloten dat de ijsbanen vooralsnog open mogen blijven.  Echter belangrijk is wel dat de coronamaatregelen in acht worden genomen. Voor de ijsbanen betekent dit dus nog steeds dat er maar 30 personen per uur mogen schaatsen en dat er niet in ‘treintjes’ gereden mag worden. Schaatsen mag met maximaal 2 personen en de 1,5 meter dient ook op het ijs aangehouden te worden.

We hebben de afgelopen dagen geconstateerd dat er toch schaatsers zijn die moeite hebben met deze maatregelen, zelfs nadat ze er door medewerkers op aangesproken worden. Daar veel van deze rijders lid zijn van een vereniging vragen we jullie dan ook om deze maatregelen nog een keer bij jullie leden onder de aandacht te brengen. Wij snappen dat schaatsen in groepsverband natuurlijk veel leuker en gezelliger is, maar wij willen graag open blijven. Vandaar dan ook deze oproep.

Met vriendelijke groet,

Sportcentrum Kardinge

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.