NPT gecanceld

Beste schaatsers, trainers en supporters,

Bij deze wil ik jullie mededelen dat wij als NPT commissie helaas hebben moeten besluiten dat het NPT op 23 januari 2021 NIET doorgaat. De situatie is nog te onzeker en we weten nog niet of Sportcentrum Karinge in januari al weer zo veel enthousiaste schaatsers, trainers en vrijwilligers tegelijk mag ontvangen. Daarnaast worden er op dit moment nog steeds geen wedstrijden verreden, waardoor jullie als schaatsers geen eerlijke kans hebben om je te kwalificeren voor het toernooi. We vinden het erg jammer dat jullie dit jaar geen mogelijkheid krijgen om in Groningen jullie titels te verdedigen, PR’s te rijden of je debuut te maken op dit officieuze NK voor pupillen. We hopen dat iedereen gezond blijft, en dat we volgend jaar ons toernooi weer als vanouds kunnen organiseren.

Sportieve groet,

De NPT commissie van S.T.V. Eemsmond

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.