Rabo ClubSupport

Afgelopen jaar hebben we meegedaan aan  de Rabo ClubSupport. Dit heeft ons als vereniging een bedrag van €178,15 opgeleverd. In 2021 stelt Rabobank Groninger Land (samenvoeging van Rabobank Zuid en Oost Groningen en Rabobank Noord-Groningen) weer een bedrag beschikbaar voor de Rabo ClubSupport.

Om te zorgen dat we weer zo’n mooi bedrag als afgelopen jaar krijgen hebben we uw stem nodig.

De inschrijving is van 6 tot 27 september van 2021. Vanaf 4 oktober tot 25 oktober kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen.  De finale en uitreikingen Rabo ClubSupport is in november.

Wat is Rabo ClubSupport?

Jaarlijks vindt Rabo ClubSupport plaats. Een initiatief waarbij lokale banken coöperatief dividend investeren in de lokale samenleving via verenigingen en stichtingen in hun werkgebied op basis van een stemming door de Rabobank-leden. Rabo ClubSupport geeft landelijke aandacht aan deze mooie initiatieven bij verenigingen en stichtingen. Zo versterken we de lokale samenleving.

Het is trouwens alleen mogelijk dat klanten van Rabobank Groninger Land hun stem mogen uitbrengen op onze vereniging. Als klant kun je lid worden van jouw lokale Rabobank. Als lid kun je onder andere meebeslissen met jouw bank, ontvang je het ledenmagazine Dichterbij en profiteer je van lokale en landelijke ledenaanbiedingen. U kunt het lidmaatschap aanvragen via de website van de Rabobank. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Met hartelijke groet,

Het Bestuur

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.