NPT 22 JANUARI 2022 GEANNULEERD

Beste schaatsers, trainers en supporters,

Bij deze wil ik jullie mededelen dat wij als NPT commissie helaas hebben moeten besluiten dat het NPT op 22 januari 2022 NIET doorgaat.

Er kan op dit moment zeker tot 14 januari niet worden geschaatst en het is twijfelachtig of het daarna weer mag en kan. Daarnaast zijn er te weinig trainingen en wedstrijden verreden voor de schaatsers om een kwalificatietijd neer te zetten voor het toernooi.

We vinden het erg jammer dat we voor het tweede jaar achtereen het toernooi moeten cancelen, terwijl het seizoen zo hoopvol begon. Helaas kunnen wij niet anders dan ons aanpassen aan de geldende maatregelen. We hopen op jullie begrip, dat iedereen gezond blijft, en dat we volgend jaar ons toernooi weer als vanouds kunnen organiseren.

Sportieve groet,

De NPT commissie van S.T.V. Eemsmond

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.