Lid worden

Schaatsliefhebbers kunnen vanaf  ± 6 jaar lid worden, mits zij de grondbeginselen van het schaatsen al enigszins onder de knie hebben.

Voordat u besluit lid te worden van onze vereniging is het raadzaam om eerst introductielessen te volgen. Hiervoor heeft u een introductiekaart nodig. Een introductiekaart kost € 30,- voor 5 introductietrainingen. Wordt u lid van onze vereniging gedurende het seizoen en schaft u een baankaart aan, dan wordt er € 30,- in mindering gebracht op de prijs van de baankaart voor het lopende seizoen. Een introductiekaart wordt op naam verstrekt. De naam van de gebruiker staat op de kaart.                          Recreanten die op maandag en woensdag tijdens de publieksuren een proeftraining willen bijwonen, moeten zelf een toegangskaartje kopen.

Als u besluit lid te worden dan wordt u verzocht één van onderstaande opgaveformulieren te downloaden, in te vullen en te versturen naar stveemsmond.ledenbeheer@gmail.com. Graag ook een pasfoto meesturen (dit geldt niet voor de recreanten die alleen op de maandagavond willen schaatsen).

Heeft u vragen over de proeftrainingen of het lidmaatschap van STV Eemsmond, dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie via stveemsmond.ledenbeheer@gmail.com.

Opgaveformulieren:

recreanten  Kies hiervoor als u 16 jaar of ouder bent en als u niet de wens heeft om wedstrijden te schaatsen.

KNSB – leden Kies hiervoor als je kind bent (jonger dan 16 jaar) of als u de ambitie heeft om wedstrijden te schaatsen.