Proeflessen

Voordat u besluit lid te worden van onze vereniging is het raadzaam om eerst introductielessen te volgen. Hiervoor heeft u een introductiekaart nodig. Een introductiekaart kost € 30,- voor 5 introductietrainingen. Wordt u lid van onze vereniging gedurende het seizoen en schaft u een baankaart aan, dan wordt er € 30,- in mindering gebracht op de prijs van de baankaart voor het lopende seizoen. Een introductiekaart wordt op naam verstrekt. De naam van de gebruiker staat op de kaart. Introductielessen zijn er voor volwassenen en jongeren vanaf 6 jaar. Deze lessen worden verzorgd in meerdere groepen met elk hun eigen niveau, van beginner tot gevorderde rijder. Dit gebeurt in een prettige sfeer.

Beginners leren van ervaren trainers om op de juiste manier af te zetten, te glijden en te balanceren. Door oefening gaat dat steeds beter. Je zult je zekerder voelen op het ijs! Hierdoor gaat het schaatsen makkelijker en wordt het steeds leuker.

Gevorderde schaatsers gaan samen met ervaren trainers aan de slag om hun techniek te verbeteren, waardoor zij makkelijker hogere snelheden kunnen behalen. Ook wordt er aan de conditie gewerkt.

Wanneer u een mailtje stuurt naar onze ledenadministratie stveemsmond.ledenbeheer@gmail.com zorgen zij voor uw toegangsbewijs. Recreanten die op maandag tijdens de publieksuren een proeftraining willen bijwonen, moeten zelf een toegangskaartje kopen.