Proeflessen

Voordat u besluit lid te worden van onze vereniging is het raadzaam om eerst een proefles te volgen. U mag drie gratis proeflessen volgen. Proeflessen zijn er voor volwassenen en jongeren vanaf 6 jaar. Deze lessen worden verzorgd in meerdere groepen met elk hun eigen niveau, van beginner tot gevorderde rijder. Dit gebeurt in een prettige sfeer.

Beginners leren van ervaren trainers om op de juiste manier af te zetten, te glijden en te balanceren. Door oefening gaat dat steeds beter. Je zult je zekerder voelen op het ijs! Hierdoor gaat het schaatsen makkelijker en wordt het steeds leuker.

Gevorderde schaatsers gaan samen met ervaren trainers aan de slag om hun techniek te verbeteren, waardoor zij makkelijker hogere snelheden kunnen behalen. Ook wordt er aan de conditie gewerkt.

Wanneer u een mailtje stuurt naar onze ledenadministratie stveemsmond.ledenbeheer@gmail.com zorgen zij voor uw (gratis) toegangsbewijs. Recreanten die op maandag tijdens de publieksuren een proeftraining willen bijwonen, moeten zelf een toegangskaartje kopen.